Кількість
|
Вартість
|
||
|
Насіння капусти на розсаду всіх різновидів готують до посіву однаково. Спочатку відбирають насіння не дрібніше 1,5 мм, потім їх загортають у потрійний шар марлі і поміщають на 15 хвилин у термос з водою температури 45-50 ºC, а після цього відразу опускають на 2 хвилини холодну воду. Після - насіння у вологій марлі тримають добу при кімнатній температурі, поклавши їх на блюдце, потім стратифікують добу в холодильнику при температурі 1-2 ºC потім просушують до сипучого стану і сіють. При вирощуванні з пікіруванням посів можна проводити в одну загальну ємність, а надалі сіянці, що підросли, розсаджують по окремих горщиках. Але якщо ви хочете уникнути пікірування – сіяти насіння потрібно відразу в окремі ємності.