Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кабачок Гайдамака дозволить вам збирати врожаї вже з кінця травня. Ранньостиглі великі плоди з тонкою, але щільною м'якоттю підходять для будь-яких кулінарних експериментів, відрізняються тривалим зберіганням і легким транспортуванням.
Опис сорту кабачків Гайдамака:
- період дозрівання плодів від 35 до 45 днів;
- можливе вирощування в будь-якому типі ґрунту;
- сорт невибагливий;
- висока врожайність;
- плоди масою до 900 г;
- до переростання не схильні;
- стійкість до захворювань кабачків висока.
Насіння кабачків Гайдамака вирощують у теплицях для надраннього врожаю або ж у відкритому рунті, тоді збір плодів починається з середини червня. Плоди універсальні у використанні. За відгуками наших клієнтів, відмінно підходять для всіх можливих видів консервування.