Кількість
|
Вартість
|
||
|
Садівники, які вирощують на своїх ділянках гарбуз Гілею, знають про його неповторні смакові якості, найцінніший складі і про можливості широкого застосування його в кулінарії. Про користь гарбуза для здоров'я, напевно, відомо всім. Наявність високого вмісту вітамінів групи В, а також бета-каротину, вже роблять цей продукт незамінним в раціоні людини. Гарбуз володіє тривалими термінами зберігання, що дозволить насолоджуватися ним до півроку.
До опису сортових характеристик гарбуза Гілея додамо наступні:
- середньостиглий сорт;
- термін дозрівання плодів з моменту посадки насіння в ґрунт становить 95-105 днів;
- вага плоду варіюється від 6 до 9 кг;
- м'якоть насиченого оранжевого кольору, м'яка, соковита, хрустка;
- відмінна транспортабельність;
- невибагливий у догляді;
- рекомендується висаджувати насіння у відкритий ґрунт і в міру росту рослини проводити його розпушування.