Кількість
|
Вартість
|
||
|
Коріандр — невибаглива трав'яниста рослина, яку дуже люблять додавати в різні м'ясні страви зеленню або насінням. Друга назва кінза. Зовні зелена частина нагадує петрушку. Рослина має особливий запах і смак, який ні з чим не сплутаєш. Цінителям коріандру буває складно знайти свіжу пряність в наших магазинах, тому відмінним рішенням стане вирощування зелені в домашніх умовах або на власній грядці. Листя настільки корисне, що в деяких випадках стає ліками: при набряках, виразках, кровотечах, кон'юнктивіті та ін. Процес нетрудомісткий і забезпечить вас набором корисних вітамінів і мінералів на довгий час. Листочки на зиму можна засушити, перетерти з сіллю, заморозити.