Кількість
|
Вартість
|
||
|
Баклажан Геліос володіє незвичною кулястої формою, насиченим фіолетовим відтінком, щільною шкіркою та ніжним м'якушем. Він гарний практично у всіх стравах. З нього можна приготувати закуски, супи, другі страви, соуси і багато іншого. М'який смак без гіркоти дозволяє виявити кулінарну фантазію і потішити друзів і рідних смачними стравами з вашого врожаю.
Опис сорту баклажана Геліос:
- висота рослини близько 100 см;
- вага плодів круглої форми від 200 до 500 г;
- термін дозрівання середній - 3,5-4 місяці;
- врожайність і стійкість до захворювань - висока;
- місце для посадки сонячне, слід уникати протягів.
Баклажани Геліос вирощують із розсади в період з лютого до березня, щоб до кінця літа-початку осені можна було уже зібрати врожай. Розсаду легко отримати в домашніх умовах з насіння, достатньо підібрати правильний ґрунт та спорудити додаткову лампу для освітлення.